TV och internet

Ditt TV-utbud

I avtalet ingår en digitalbox och ett programkort med ett digitalt basutbud till varje hushåll. Basutbudet består av dessa TV-kanaler:

Uppgradera ditt TV-utbud!

Vill du utöka ditt utbud med fler TV-kanaler? Upptäck valfriheten hos Sappa med allt ifrån större familjepaket, till mindre intressepaket eller enstaka kanaler. Sappa har ett av marknadens bredaste utbud med kanalpaket och playtjänster från både Sappa, C More och Viasat. Kolla in deras olika TV-paket här! https://sappa.se/tv/kanalpaket

Bredband för alla surfare!

Samla dina tjänster hos en och samma leverantör – skaffa även bredband från Sappa! De erbjuder snabbt och stabilt bredband i flera olika hastigheter. Spana in deras erbjudanden här: https://sappa.se/bredband/bredband

Kundvänliga Sappa

För Sappa är kundupplevelsen det viktiga. Målet är att vara Sveriges kundvänligaste företag. Därför finns deras kundlojalitetscenter på plats alla dagar, året om 8-22, utan knappval eller långa väntetider.

Kontakta Sappa

Tveka inte att höra av dig till Sappa om du har några funderingar. Du når dem på 0774-444 744, hej@sappa.se eller på sociala medier @sappasomduvill. Du kan också chatta direkt på sappa.se https://sappa.se/ Sappa svarar alla dagar 8–22, året om.

Allmän information till våra hyresgäster om de digitala TV-boxarna

  • Utdelning av TV-boxar till våra hyresgäster sker enligt schema. Boxen kvitteras ut av kontraktsinnehavaren med giltig legitimation eller ombud med bådas leg.
  • Varje bostadsområde blir tilldelad ett datum med tid för utlämning/hämtning.
  • Det är hyresgästens eget ansvar att hämta TV-boxen på utsatt tid. Vid utebliven hämtning av TV-box får ni vänta på nästa avisering med en ny tid. Denna tid skrivs ut här på hemsidan samt aviseras på anslagstavlan i trapphuset där detta är möjligt. OBS! att det är utsatt tid som gäller, övrig tid är utlämning av box inte möjligt.
  • Tänk på att TV-boxen är bunden till lägenheten. Vid avflytt ska komplett TV-box med tillhörande sladdar återlämnas till Surahus.
  • All info om hur du kopplar in boxen finns med i förpackningen.
  • Alla frågor om boxen hänvisas till Sappas kundtjänst på
    tel. 0774-444 744

Ditt Internet

Du väljer själv internetleverantör och alla frågor som gäller ditt internet hänvisas till den aktuella leverantören.