Surahammarshus AB söker ny medarbetare – förlängd ansökningstid

2022-06-23

Ekonomiassistent                                                         

Surahammarshus Förvaltnings AB är ett allmännyttigt fastighetsbolag i Surahammars kommun. Vårt bestånd omfattar bostäder i Virsbo (89 lägenheter) och Surahammar (436 lägenheter). Vi har även lokaler för uthyrning i Surahammar.

Vi vill förstärka vår organisation, som består av 5 personer idag, med dig som är självgående, initiativrik och som motiveras av en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Vi planerar att fördela arbetsuppgifterna så att du får ansvar för egna processer men vi ska också vara backup för varandra. Det viktiga för oss är samarbetet i vår grupp.
I rollen kommer du ha många kontaktpunkter vilket gör att samarbetsförmåga är viktigt, likaså att vara öppen och intresserad av att sätta sig in i olika områden och andra kollegors situation.

Arbetsuppgifter

Första kontakt med hyresgästen i växel samt i receptionen
Diverse administrativa uppgifter inom uthyrningsverksamheten
Hantera leverantörsfakturor
Betalnings- och bankavstämningar
Löpande bokföring
Vara behjälplig vid bokslut

Kvalifikationer

Du har ett intresse för redovisning, är en van Excelanvändare, gärna med vana från olika affärssystem.  Har du dessutom utbildning inom ekonomi ser vi det som meriterande. Du har god svenska både i tal och skrift. 
Tjänsten kräver B-körkort.

Personliga egenskaper

Det här är ett jobb för dig som trivs med en varierad arbetsdag som kommer ställa krav på din flexibilitet, där din förmåga att strukturera din arbetsdag är en nyckelegenskap för tjänsten. Vidare är du även prestigelös och gillar att ha många olika kontaktytor då det är mycket samarbete internt såsom externt.

Tillträde efter överenskommelse.

Ansökningar skickas in senast 30 juni 2022 till ewa.bujak@surahus.se .
Märk ansökan med Ekonomiassistent.

Arbetsort: Surahammar, Knuthagsgatan 51

Vill du veta mer om tjänsten kontakta:
Ewa Bujak, telefon 0220-467 03,  ewa.bujak@surahus.se
Ellinor Hansson, telefon 0220-467 73,  ellinor.hansson@surahus.se