Surahammarshus AB söker ny fastighetsskötare

2021-11-05

FASTIGHETSSKÖTARE

Arbetsbeskrivning 

Vi söker nu en serviceinriktad fastighetsskötare till Surahammarshus Förvaltnings AB. I din roll förväntas du ta eget ansvar och utföra arbetet med hög kvalité. Du kommer utföra mindre reparationer och sköta anläggningar och utrustning kopplat till fastigheten. Du har daglig kontakt med våra hyresgäster.

I rollen som fastighetsskötare kommer du att sköta om och planera tillsynsarbeten av våra fastigheter. Det innebär bland annat hantering av felanmälningar och övriga reparationer och underhåll av våra bostadsfastigheter i Surahammar och Virsbo samt i förekommande fall även vara behjälplig för yttre skötsel.

Du kommer att beställa varor, kontera leverantörsfakturor i samband med beställningar och hjälpa till med lägenhetsbesiktningar.

Kvalifikationer 


Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med fastigheter och gärna är kunnig inom till exempel bygg eller snickeri. Har du erfarenhet av VVS är det meriterande.
  
Som person är du ansvarsfull, noggrann och prestigelös. Vi ser även att du tycker om att arbeta med människor, är social och lösningsorienterad. Du har god fysik samt viss IT-vana.

Surahammarshus Förvaltnings AB strävar efter en jämn könsfördelning och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är driven, pålitlig, och som tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Arbetet innebär mycket kontakter med leverantörer samt entreprenörer. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad, självgående och har en positiv framtoning.

Du pratar flytande svenska. B-körkort är ett krav.

Ansökan inkl. cv skickas senast 2021-11-28 till:

Surahammarshus Förvaltnings AB,
Box 205,
735 23 Surahammar
Märk din ansökan ”Fastighetsskötare”.

Eller maila din ansökan till ewa.bujak@surahus.se
Skriv ”Fastighetsskötare” i ämnesraden. För frågor eller mer information om tjänsten kontakta Ewa Bujak/VD på tel. 0220-46703.